Yebo for Dogs

Hondentraining en gedragstherapie

Puppy Coaching

Na lang wachten is het dan eindelijk zover! De grote dag is daar, de pup komt in huis! Je bent al weken zenuwachtig, hebt alles geregeld en hoopt dat je niks vergeten bent. Dan is hij er eenmaal, super schattig, maar hij plast in huis, sloopt de bank en bezorgt je slapeloze nachten.

Laat ik voorop stellen dat ik vind dat iedere pup puppycursus nodig heeft, dat kan in een groepje of privé. Ook ik ga met mijn pup naar puppycursus, ondanks al mijn kennis. De tijd staat namelijk niet stil en iedereen kan weer nieuwe dingen leren, zelfs als je al je hele leven honden hebt. Maar soms loopt het misschien even anders. Er is nog geen plek bij de hondenschool, je breekt je been en kunt niet naar les of je zit vol met vragen die je bij de fokker of de hondenschool niet beantwoord krijgt. Dan zijn een paar privé lessen misschien een goed idee.

Wat komt er in de lessen aan bod?

Deze lessen zijn er voor om bij je thuis de puppy problemen op te lossen en je op weg te helpen tijdens de eerste periode. De socialisatieperiode is erg belangrijk voor pups en kun je namelijk niet meer over doen. Hoe sneller kleine probleempjes opgelost worden, hoe beter dit zal zijn voor later. Tijdens de lessen kunnen we het onder andere hebben over zindelijkheid, benchtraining of bijten. Ik zal jullie ook het een en ander meegeven over lichaamstaal. Hoe beter je de hondentaal begrijpt, des te sneller je probleemgedrag kunt voorkomen. Ook kunnen we het hebben over goede voeding, welk tuigje geschikt is of over gezondheid. Het is aan jullie waar we het over gaan hebben of wat we de pup gaan leren.

Nog geen pup? Geen probleem, ook dan kun je les krijgen

Het is ook mogelijk om een les te doen voordat de pup thuis is. Ben je onzeker over het feit of je het wel allemaal goed doet? Dan kom ik voordat de pup er is vertellen waar je allemaal aan moet denken. Of zou je graag willen weten wat voor hond er in jullie gezin past? Dan kunnen we samen kijken wat de wensen zijn en wat voor ras/type hond in dat plaatje past.E-mailen
Map